2332041448 Ε.Ο. Βέροιας - Σκύδρας, Ερμού 94, Κοπανός, Ναουσα mpozinis@hotmail.com
hero image
 
Μποζίνης
Εργοστάσιο Επίπλων - Κοπανός Ημαθίας


 

Η εταιρία Μποζίνης Πασχάλης & Σια Ο.Ε. ξεκίνησε την ζωή της το 1956. Οι ανησυχίες του ιδρυτή της Μποζίνη Πασχάλη, η αγάπη του για το ξύλο και κάθε είδους κατασκευή τον οδήγησαν στην δημιουργία ενός μικρού εργαστηρίου.  Με τα χρόνια το μικρό εργαστήριο έγινε μια πολύ καλά εξοπλισμένη βιοτεχνική μονάδα με σημαντικές παραγωγικές δυνατότητες.
Σήμερα, η δεύτερη γενιά συνεχίζει με το ίδιο μεράκι την προσπάθεια, πάντα και πάνω από όλα προσανατολισμένη στην ποιότητα. Στο εργοστάσιο παράγονται έπιπλα κατοικίας όπως ντουλάπες, κουζίνες, κρεβατοκάμαρες αλλά και custom made έπιπλα για ξενοδοχειακές μονάδες. Τέλος παρέχονται και υπηρεσίες επεξεργασίας ξύλου προς άλλους κατασκευαστές επίπλων όπως λειάνσεις επιφανειών, επενδύσεις με καπλαμά. 

 
     
     
 
 
Ο συνδυασμός των ανθρώπινων δεξιοτήτων και της εμπειρίας με τα νέα τεχνολογικά μέσα είναι μια σταθερή μας επιδίωξη. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να διατηρούμε υψηλά ποιοτικά στάνταρτ και προσιτό κόστος παραγωγής. Αυτός ο συνδυασμός επίσης μας επιτρέπει να είμαστε ευέλικτοι παραγωγικά και να μπορούμε να παράγουμε τόσο για την χονδρική όσο και για την τοπική λιανική αγορά.     

Η παραγωγή ντουλάπας αποτελεί βασικό κομμάτι της παραγωγής μας και τροφοδοτούνται πολλά σημεία πώλησης σ’όλη την Ελλάδα. Άλλα είδη επίπλων παράγονται κατόπιν παραγγελίας μεμονωμένα για την λιανική. 

Τα έπιπλα ξενοδοχείου συνιστούν ένα συνδυασμό των δύο παραπάνω τρόπων παραγωγής καθότι υπάρχει πλήρης προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας, με εξειδικευμένα και μοναδικά σχέδια τα οποία όμως μπορεί να απαιτούν σημαντική παραγωγική δυναμικότητα.