2332041448 Ε.Ο. Βέροιας - Σκύδρας, Ερμού 94, Κοπανός, Ναουσα mpozinis@hotmail.com

Μποζίνης
Εργοστάσιο Επίπλων - Κοπανός Ημαθίας

Η εταιρία Μποζίνης Πασχάλης & Σια Ο.Ε. ξεκίνησε την ζωή της το 1956. Οι ανησυχίες του ιδρυτή της Μποζίνη Πασχάλη, η αγάπη του για το ξύλο και κάθε είδους κατασκευή τον οδήγησαν στην δημιουργία ενός μικρού εργαστηρίου.  Με τα χρόνια το μικρό εργαστήριο έγινε μια πολύ καλά εξοπλισμένη βιοτεχνική μονάδα με σημαντικές παραγωγικές δυνατότητες.
Σήμερα, η δεύτερη γενιά συνεχίζει με το ίδιο μεράκι την προσπάθεια, πάντα και πάνω από όλα προσανατολισμένη στην ποιότητα. Στο εργοστάσιο παράγονται έπιπλα κατοικίας όπως ντουλάπες, κουζίνες, κρεβατοκάμαρες αλλά και custom made έπιπλα για ξενοδοχειακές μονάδες. Τέλος παρέχονται και υπηρεσίες επεξεργασίας ξύλου προς άλλους κατασκευαστές επίπλων όπως λειάνσεις επιφανειών, επενδύσεις με καπλαμά. 
 

 

Ντουλάπα

Ντουλάπα

Η παραγωγή ντουλάπας αποτελεί μια από της βασικές δραστηριότητες της εταιρίας Μποζίνης Πασχάλης & Σια Ο.Ε. Κατασκευάζουμε ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, σε μεγάλη ποικιλία ξύλων και χρωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουζίνα

Κουζίνα

Η κουζίνα είναι το κατεξοχήν έπιπλο που απαιτεί απόλυτη προσαρμογή στον χώρο. Για αυτό τον λόγο στο εργοστάσιο μας η κατασκευή κάθε μιας κουζίνας είναι ένα ξεχωριστό project.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας είναι ίσως αυτά που αντιπροσωπεύουν περισσότερο απ’ όλα το προσωπικό μας στυλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνθέσεις

Συνθέσεις

Στο χώρο του καθιστικού μας, του σαλονιού μας περνάμε ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας. Επιδίωξη μας είναι η δημιουργία συνθέσεων επίπλων που θα κάνουν αυτό το χώρο ακόμα πιο ζεστό, πιο χαλαρωτικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιδικό Δωμάτιο

Παιδικό Δωμάτιο

Με το μεράκι και την προσοχή που χρειάζεται κατασκευάζουμε έπιπλα και για τους μικρούς μας φίλους. Είτε προτείνοντας κάποια από τις δικές μας δημιουργίες είτε ακολουθώντας τις δικές σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λείανση Επενδυμένων Πάνελ
Επένδυση Με Καπλαμά
Συγκόλληση Περιθωρίων Με Καπλαμά
 Βαφή Λουστράρισμα Πάνελ
Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Το εργοστάσιο μας αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων για ξενοδοχειακές μονάδες. Η προσέγγιση που ακολουθούμε στηρίζεται σε μια φιλοσοφία Custom-made projects.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ